Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 01.03.19


Kjære tur venner!

Her kommer en synkopert versjon av «vårens vakreste eventyr», nemlig turen til kanonene med Fjellgeitene i DNKLM’s regi.

Hele 18 sprekinger stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget. Noen for å gå «langturen» gjennom skogen, opp «monsterbakken» og videre veien opp til kanonene, andre en noe kortere trase opp veien tur / retur og atter noen nøyde seg med kortere tur i skogen i nærområdet. Hovedsaken er at alle kom seg ut i vår herlige natur i solskinn og frisk luft.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående: Ett fra parkeringsplassen ved avkjørsla til Llano del Beal hvor vi var alle samlet. Ett fra «hytta vår» i skogen hvor alle de 4 hardbalne ble foreviget ved hjelp av selvutløser før starten på «monsterbakken». Ett fra rasten ved kanonene på «Sierra de Cenizas» og endelig ett fra dagens sosiale høydepunkt, nemlig fredagslunsjen. Også denne gangen på restauranten Pizzeria Di Mare i Puerto Deportivo Tomas Maestre. Her ble vi 14 til bords og etter litt klabb og babb i oversettelsen av dagens meny ble vi servert og traktert til alles tilfredshet.

Takker alle for en hyggelig tur, og spesielt til en ung sprek dame som vi vil ønske lykke til videre, kanskje som bildende kunstner?

Uten å ha konferert med lunsjdeltakerne fattet undertegnede en enstemmig beslutning angående neste tur. Det ble «Hopremasa»:

Fjellgeitenes lengste tur, men uten de store utfordringene hva topografien angår.

Tekst og bilder: Helge Ødegård

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: