Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 22.02.2019.


Emne: Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 22.02.2019.

Hei! og takk for en hyggelig tur!

Denne fredagen, 22.02.19, var det duket for en av våre fineste turer, nemlig den som går til «Fyret ved Portman» med forlengelse om Romerstien.

Ikke så alt for mange var møtt opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget, men 11 i tallet får være bra tatt i betraktning VM på ski på TV-en og andre distraherende tildragelser. 4 deltakere valgte en kortversjon med start fra en parkeringsplass ved veien opp til de gamle kasernene for det militære området som mye av turen går i. De som gikk den lengste turen gikk tilbake på veien til en bro straks nedenfor rundkjøringen på veien mot Portman, tok så av opp romerstien ca. 600m for så å følge en merket sti langs ås-kanten mot Middelhavet. Videre gjennom lett kupert terreng med furuskog og andre buskvekster og kom så inn på den samme stien som kortturen følger. Det ble således samling til felles rast på Gunnlaugs plass nede ved Fyret.

Vedlagt noen bilder som illustrasjon for det ovenstående. Ett fra første vanningsstopp på en åpen plass hvor de raskeste ventet på de andre etter avtale, ett fra utsiktspunktet hvor en ser deler av Portman, vindmøllene på åsen ovenfor og et glimt av Middelhavet, ett fra rasten på Gunnlaugs plass hvor vi var samlet for inntak av væske og frukt før vi gikk i samlet tropp tilbake til bilene.

Det siste bildet er fra fredagslunsjen. Denne gangen fra restauranten «Garnacha» i Los Belones. Dette var første gangen denne vinteren at vi ikke benyttet spisesteder i nærområdet. Grunnen er at her ikke var noen å ta hensyn til som ikke kunne være med å gå turen, men ville være med å spise. Det ble dessverre ikke så mange deltakere her, men vi 6 som stilte fikk en hyggelig mottakelse, god mat og effektiv servering av en profesjonell stab.

Neste tur blir kunngjort på hjemmesiden kommende mandag.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: