Referat fra fredagstur med fjellgeitene 15.02.19


Emne: Referat fra fredagstur med fjellgeitene 15.02.19

Referat fra fredagsturen i regi av DNKLM den 15.02.2019.

Hei alle turvenner!

Fredagen kom med fint turvær og hele 12 sprekinger stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget. Etter litt orientering om turen og utdeling av menyforslag fra Pizzeria Di Mare, lastet vi opp i et nødvendig antall biler og la i veg innover Gran Via mot Cala Reona, som var utgangspunktet for dagens tur.

Det var også denne fredagen behov for en kort-tur for de nest sprekeste og 4 deltakere valgte dette alternativet. 2 ivrige turgåere bosatt i Cabo de Palos var allerede møtt opp på startstedet slik at vi ble 12 som gikk den ca.8 km lange turen langs middelhavskysten, over åsen til Mar Menor siden og igjen over åsen tilbake til utgangspunktet.

Legger ved noen bilder som illustrasjon / dokumentasjon for det ovenstående. Ett fra første stopp med utsikt til Middelhavet hvor vi var alle samlet. Ett fra den vanlige rasteplassen på en gammel kanonstilling. Ett fra utsiktspunktet på turens høyeste punkt (el Paso) med flott utsikt over Calblanque naturpark, og endelig ett fra dagens høydepunkt på Pizzeria Di Mare hvor vi var 8 til bords. Koselig sosialt samvær med mye godt å spise og drikke.

Som neste tur ble foreslått å gå til fyret ved Portman med forlengelse om romerstien. Her blir det også mulighet for en kort-tur.

Tekst og bilder: Helge Ødegård

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: