Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 01.02.19


Emne: Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 01.02.19

Referat fra fredagsturen med Fjellgeitene 01.02.19

Kjære turvenner!

Det blåste litt for friskt til å gå den annonserte turen rundt Cabeza Fuente, så de 9 hardbalne som møtte opp på parkeringsplassen ble enig om å legge dagens tur til et lunere alternativ. Valget falt på «Fyret ved Portman» med tillegg av Romerstien.

Etter litt rådslagning om turalternativ og orientering om lunsjavtale med Pizzeria Di Mare i havna Tomas Maestre dro vi i tre biler til en parkeringsplass ved veien ut mot havna i Portman.

Været bedret seg etter hvert og det ble mulig å ta av regn- og vindtett yttertøy ettersom lufttemperaturen nærmet seg 20 grader.

Det ble tatt noen bilder underveis og det første ble da som vanlig tatt på første vanningsstoppen etter å ha forsert Romerstien. Her var vi alle i samlet tropp. Det neste bildet er fra utsiktsplassen hvor vi kan skimte bebyggelsen i Portman i bakgrunnen. Som alltid på denne turen var det innlagt rast med inntak av drikke og medbrakt frukt etc. på «Gunnlaugs plass» ute ved fyret. Her var det lunt og fint å sitte og den blide gjengen ble festet til billedgalleriet i turleders mobilkamera.

Også denne fredagen var det bestilt lunsj på Di Mare og reservert for 12 personer. Dette skulle inkludere «feller og andre» som ikke kunne være med å gå turen. Det er å beklage at det ble begått en tellefeil ved avreise slik at vi ble en gjest mer enn der var reservert for. Elles var det god stemning ved lunsjen. Noe bildet fra langbordet skulle vise.

Det kom ingen innvendinger på forslag fra undertegnede om å legge neste fredagstur til den som blåste bort denne fredagen, nemlig rundt «Cabeza Fuente». Invitasjon følger på hjemmesiden på mandag.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: