Referat fra fredagstur med fjellgeitene 18.01.19


Subject: Referat fra fredagstur med fjellgeitene 18.01.19

Hei igjen kjære turvenner!

Denne fredagen, 18.01.19, var det en markant økning i antall deltakere på fredagsturen. Hele 11 startende denne fredagen. Det er nesten dobling i antall fra sist fredag og vi ser frem til kommende fredag da vi kanskje passerer 20 deltakere.

Denne fredagen gikk vi gågruppens lengste tur, nemlig den som er kalt «Hopremasa» etter startpunktet ovenfor en nedlagt fabrikk i området innenfor Playa Honda. Med en liten feilnavigering i tillegg ble turen logget til 10 km. Alle 11 fullførte med bravur og ingen skade rapportert.

Været var helt perfekt for turgåing og tillot lettelser i antrekket slik at bare legger og t-skjorte var helt OK!

Legger ved noen bilder som illustrasjon: Ett fra et punkt straks etter avgang der vi kan se over til Middelhavet, ett fra rasteplassen i sydenden av naturparken «Calablanque» og endelig ett fra lunsjen som denne gangen var lagt til Restaurante y Pizzeria Di Mare i havna Tomas Maestre (nærområdet). Her var vi 10 til bords, 9 turgåere + 1 felle som ikke kunne være med å gå.

Ved bordet ble det bestemt at neste tur blir «Vindmøllene». Se invitasjon på DNKLM’s nettside over helga.

Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: