Referat fra årets siste fredagstur med Fjellgeitene


Emne: Referat fra årets siste fredagstur med Fjellgeitene

Referat fra årets siste fredagstur i DNKLM’s regi 14.12.2018.

Denne turen ble lagt til Cabo de Palos for sikkerhets skyld. Værmeldingene var sterk vind og utrygt for regnbyger. Når det gjaldt vinden så stemte det godt, men for nedbøren var det heldigvis bomskudd. Fra noen spredte skyer på morgenen så klarnet det opp med sol fra skyfri himmel og passe varmt for spasertur på promenader og i gater i denne flotte fiskerlandsbyen ved sydenden av La Manga (ermet) stripa.

Vi ble kun 4 turvenner som stilte til start ved Grimangabygget, men våre faste deltakere med bolig i Cabo stilte heldigvis på møtestedet ved det lokale politikontoret slik at vi ble «hele» 6 deltakere!

Vi startet turen med strandpromenaden nord for fyret, langs bebyggelsen med trapper opp og ned og utsikt til La Manga stripa og mot fyret. Som et vedlagt bilde viser blåste det friskt på middelhavsstranden og skumsprøyten stod flere steder inn på promenaden. De to sprekeste benyttet anledningen til å springe opp og ned alle trappene langs valgt trase og fikk på den måten godt med trim i tillegg til utsikt og fine bilder til sin samling.

Det ble ikke arrangert noen felleslunsj denne dagen, men vi stoppet på en av de mange restaurantene ved havneinnløpet for forfriskninger.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående, ett fra starten ved politihuset der vi var alle samlet, ett fra promenaden på nordsiden av fyret og som viser det friske været, ett fra innløpet til havna der restaurantene ligger på rekke innover og endelig et fra Michelin restauranten La Tana hvor vi inntok forfriskninger (ikke medbrakt!).

Vi takker alle Fjellgeiter for et godt og hyggelig tur-år i 2018 og ønsker vel møtt til nye turer i det kommende år. Første tur over nyttår blir annonsert tidlig i uke 2 slik at vi kan starte den 11.01.2019.

God Jul og Godt Nyttår!

Hilsen Helge Ødegård.

En kommentar til «Referat fra årets siste fredagstur med Fjellgeitene»

  1. Takk for kjekke referater i høstsemestret. Godt å se at ale seks var ‘hele’ ved start. Vi som sitter ved Nordishavets frosne bredder, føler nesten at vi får være med på turene. Det kommer vel, med tiden, det også. Takket være kvikke og underholdende tekster og briljante bilder har vi hatt en litt bedre høst enn forventet. Vi ser at fem deltakere var like ‘hele’ ved innkomsten og regner med at også fotografen kom fra strabasene uten særlig men. HURRA FOR DNNKLM OG TRE GANGER HIPP HURRA FOR FJELLGEITENE.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: