Fredagstur i DNKLM’s regi 14.12.18


Emne: Fredagstur i DNKLM’s regi 14.12.18

Hei til alle turvenner!

Den kommende fredagen, 14.12.18, blir siste turen dette året i klubbens regi. Mens julestemningen begynner å trenge seg på og stresset griper tak rundt hjerterøttene kan det være på sin plass med en avslappende avslutning på tur-året. Det har tidligere vært arrangert turer i gater og turstier / promenader i den flotte fiskerlandsbyen Cabo de Palos. Dette er «en tur» alle kan delta på og ha utbytte av.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget sånn ca. kl. 1050 og tar turen til Cabo i et nødvendig antall biler. Her parkerer vi ved den lokale politistasjonen og starter turen mot fyret.

Fredagslunsjen blir vi enige om før avgang. Fungerende turleders forslag vil være Pizzeria de Mare i Puerto Tomas Maestre. Dette for at feller og venner elles kan delta i lunsjen selv om de er forhindret fra å delta på turen. Slik deltakelse vil vi gjerne høre om før vi drar før kl. 1100.

Ønsker alle velkommen til en avslappende tur i et fint og hyggelig miljø.

Med hilsen

Helge Ødegård.

Mobil: 0047 90058099.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: