Referat fra fredagstur 07.12.18


Emne: Referat fra fredagstur 07.12.18

Referat fra tur med fjellgeitene 07.12.18.

Hei til alle fjellgeiter og følgere i syd og nord!

Denne fredagen gikk turen til vindmøllene på åsen ovenfor La Union. Det var ikke det helt store oppmøtet på parkeringsplassen ved Grimangabygget, men 7 sprekinger møtte her og med de 2 som alltid møter opp fra sin bolig på Cabo, ble vi hele 9 turgåere. 1 valgte en litt personlig rusletur i nærområdet mens resterende 8 gikk helt til topps.

Legger ved noen bilder som illustrasjon: Ett fra starten på parkeringsplassen ved Parque Mineros hvor vi var alle samlet, ett fra første rast ved kapellet, ett fra vindmølleparken som var målet for denne turen og endelig ett fra lunsjbordet på restauranten Casablanca på «blåstripa». Her var vi 8 til bords inkludert 2 feller som ikke var med å gå, men som så ofte gleder oss med sitt nærvær ved lunsjbordet.

Dette var siste fredagslunsjen på Casablanca dette året, men turene fortsetter med avsluttende lunsj andre steder!

Tekst og bilder: Helge Ødegård

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: