Invitasjon til fredagstur med fjellgeitene 07.12.18.


Emne: Invitasjon til fredagstur med fjellgeitene 07.12.18.

Kjære turvenner!

Herved inviteres til ny tur med Fjellgeitene. Denne fredagen går vi til Vindmøllene ovenfor La Union. Langturen går som vanlig gjennom Parque Mineros i tre etapper, den første til platået med Gruvekapellet, den andre til avsatsen der stien deler seg og hvor en kan velge mellom den gamle stien opp til møllene og Gerds sti som går litt slakkere gjennom mer vegetasjon. Som vanlig blir det anledning til en kortere tur. Denne er valgfri, enten opp samme trase som langturen til kapellet eller en kan gå veien opp til kapellet. Returen går vi sammen på veien tilbake til bilene.

Vi ønsker alle som ønsker å røre litt på seg i et hyggelig miljø vel møtt på parkeringsplassen ved Grimangabygget sånn ca. kl. 1050 for avgang kl.1100. De som ønsker å være med å spise lunsj sammen med oss på Casablanca (på blåstripa), men som ikke kan være med gå, må gi beskjed om dette før avgang kl.1100.

Fredagslunsjen på Casablanca består i forrett, hovedrett (valg mellom fisk eller kjøtt), dessert og kaffe. Alt til 12 euro. Annen drikke er ikke inkludert.

Vi ønsker alle en fin tur i vårt flotte turterreng.

M.v.h. Helge Ødegård.

Mobil 0047 90058099 eller e-post oedega

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: