Referat fra fredagstur med DNKLM den 30.11.18


Emne: Referat fra fredagstur med DNKLM den 30.11.18

Referat fra turen «Cabezaen rundt» fredag den 30.11.18

Det går mot juleforberedelser i gamlelandet, noe som vises på antallet turgåere på fredagsturene i DNKLM’s regi. Denne fredagen stilte 10 sprekinger til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget. To dedikerte fjellvandrere med leilighet i Cabo de Palos sluttet seg til gruppen ved startpunktet slik at vi ble 12 deltakere totalt. Den annonserte turen var «Cabezaen rundt» med start fra vannpostene ovenfor Los Belones. Tre spreke «fjellbukker» valgte å gå opp på Cabezaen, seks fjellgeiter og bukker valgte den annonserte turen rundt Cabezaen med urviseren og tre valgte en litt avkortet versjon etter vurdering av dagsformen.

Været var helt toppers med sol og en liten bris. Alle kom velberget tilbake til utgangspunktet og ingen skade ble registrert.

Det var heller stor spredning i valg av spisesteder. Noen skulle i bursdagsselskap, noen hadde andre gjøremål og 5 fant veien til annonsert spisested på restauranten Casablanca på blåstripa. Her kom det til en ekstra gjest slik at vi ble 6 ved bordet. Vi ble som vanlig traktert med velsmakende retter av et smilende og effektivt personale.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående. Ett felles bilde fra starten ved vannpostene, ett fra et utsiktspunkt ved middelhavsstranden med Cabezaen i bakgrunnen, ett fra et stykke opp i dalen fra Middelhavet hvor en får testet både hjerte og lunger og endelig ett fra bordet på Casablanca.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: