Invitasjon til ny tur med «Fjellgeitene» fredag den 30.11.2018


Emne: Invitasjon til ny tur med «Fjellgeitene» fredag den 30.11.2018

Invitasjon til ny tur med DNKLM fredag den 30.11.18.

Etter en stunds stillhet ved langbordet på Casablanca sist fredag kom undertegnede til at neste tur måtte bli Cabezaen rundt. Denne turen har en dryg motbakke opp fra middelhavsstranden og medurs rundt toppen på Cabeza Fuente som største utfordring. Det vil imidlertid også denne fredagen bli mulighet for en kortere versjon. Om denne blir det mer info på parkeringsplassen ved Grimangabygget før avgang. Her møtes vi før kl.1050 og regner med avgang kl.1100.

Start på turen er fra «Vannpostene» ovenfor Los Belones.

Det vil bli bestilt fredagslunsj som vanlig på restauranten Casablanca på «Blåstripa» til kl.1500. Hovedrett, kjøtt eller fisk, vil bli avtalt med restauranten senere i uken. Elles er det forrett, dessert og kaffe. Dette til 12 Euro pr. kuvert. Annen drikke er ikke inkludert. Feller og venner som ikke kan være med å gå er hjertelig velkomne til å spise med oss kl.1500 på Casablanca. Vi må få beskjed om dette før vi starter kl.1100.

Ta med rikelig med drikke og noe frukt eller annet som kan opprettholde blodsukkernivået.

Håper på godt vær og manga glade fjellgeiter på startstreken på fredag!

Hilsen Helge Ødegård,

Mobil: 0047 90058099.

E post: oedega

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: