Referat fra fredagstur 23.11.18.


Emne: Referat fra fredagstur 23.11.18.

Hei igjen og takk for nok en hyggelig tur!

Da var nok en tur med fjellgeitene ført inn i historieboka, ikke som noen rekord av noe slag, men en forfriskende og oppbyggende tur i fint turvær sammen med gode venner. Det var totalt 14 sprekinger som stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget og etter opptelling for fredagslunsjen på Casablanca og fordeling på bilene bar det i veg over åsen fra Los Belones til en parkeringsplass på vegen ut mot fyret på Portman siden.

Dagens tur kalles da også for «Fyret ved Portman» og er her også delt opp i en langtur for de sprekeste og en kortere trase for de som er mer usikre på formen. Begge traseene går for det meste i gjennom furuskog i noe kupert terreng. Den lengste turen går også et stykke på historisk grunn på » Romerstien», en steinsatt vei over fjellet mellom Portman og Los Belones. 11 deltakere valgte den lengste traseen mens 3 gikk kortturen.

Alle kom fra strabasene uten nevneverdige problemer og turleder kunne beholde plasterlappene sine i sekken også denne fredagen.

Det var stor oppslutning om fredagslunsjen på Casablanca og her ble vi 14 ved langbordet. 2 turgåere spiste andre steder mens 2 feller gledet oss med sin deltakelse ved bordet også denne fredagen.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående.

Med hilsen og takk for hyggelig samvær:

Helge Ødegård.

2 kommentarer til «Referat fra fredagstur 23.11.18.»

  1. For en del år siden hadde vi med ikke medlemmer på turene. De betalte 10 euro mere enn medlemmene. Hvorfor har ikke gruppen tilbud om dette

  2. Ved en feiltagelse er min kommentar kommet inn på fjellturene. Men den skulle vært på styresmøte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: