Invitasjon til ny fredagstur med DNKLM, 23.11.18!


Emne: Invitasjon til ny fredagstur med DNKLM, 23.11.18!

Kjære turvenner!

Etter forslag fra en av deltakerne ved langbordet på Casablanca ble det bestemt at vi går til «Fyret ved Portman» kommende fredag (23.11.18). Langturen her inkluderer nedre del av «romerstien», gjennom skogen langs åsryggen ut til fyret. For de som ikke føler at formen er helt på topp blir det også her en «kort-tur». Den går fra den gamle ekserserplassen og ut til fyret. Begge turene raster sammen på «Gunnlaugs plass» ute ved fyret.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved «Grimangabygget» kl.1050 og etter en kort orientering om turen og opptelling for reservering for fredagslunsjen, drar vi i et minimum antall biler til en parkeringsplass på høyre side av vegen ut mot fyret fra rundkjøringen på vegen mot Portman.

Det anbefales å ta med rikelig med drikke og gjerne noe frukt eller annet som gir tilskudd til blodsukker og ny energi.

For dagens sosiale høydepunkt, fredagslunsjen på Casablanca på «blåstripa», har vi fått følgende forslag til hovedretter: Fisk = Torsk, Kjøtt = Lammekoteletter. Om noen skulle ha andre ønsker, allergier eller diett, er det mulig å bestille ala carte, men da til vanlig pris etter kartet. For forrett, hovedrett, dessert og kaffe betaler vi 12 Euro. Annen drikke kommer i tillegg.

Vi ønsker alle velkommen til en frisk tur i vårt fantastiske nærmiljø. De som av forskjellige grunner er forhindret fra å delta på turen er hjertelig velkommen til å spise sammen med oss. De må da gi beskjed før vi drar fra parkeringsplassen. Lunsjen blir bestilt til kl. 1430.

Hilsen Helge Ødegård (fung. turleder).

Mobil: 0047 90058099

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: