vise sang aften onsdag 14.11.18


IMG_20181114_215302.jpgEmne: Re: vise sang aften

Som vanlig var det full brakke på viseaften vår. Denne gangen var det full rulle etter sangene, og alle som en storkoste seg. En liten mistanke om at noen hadde sneket seg til å lese svarene på gåtene, da det er uvanlig at noen vet svaret på alle gåtene. Det ble en serdeles vellykket kveld. En tidligere Vålerenga spiller var tilstede så Vålerenga kirke ble sunget og spilt. Stor suksess da Walter spilte gitar boogie. Også en takk til alle musikantene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: