Fjellgeitene.


Emne: Fjellgeitene.

Noen av oss som har gått fredagstur med den Norske klubben på La Manga har spist godt og billigt på Sol y Sombra.
Hilsen
Aslaug
Knut
Ragnar
Aud

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

2 svar til Fjellgeitene.

  1. jparow sier:

    Jeg har også det. Derfor må jeg si meg helt enig i at det kan være god policy å spre gjestene litt på flere av de nærliggende lokalene som gjør sitt beste for å servere god mat og drikke. Men ikke for enhver pris, som jeg ofte har sagt. Fjellgeitene er en god grunn til at de holder åpent i den kaldeste årstiden. Derfor må vi prøve å få flere med på fotturene våre og kanskje også på flere dager i uka. Ikke av hensyn til fotturgruppa. Den er forhåpentlig nå kommet for å bli. Men hver rumpe vi kan få opp av sofaen, vil kunne henge bedre og lengere på eieren. Både å gå sammen og å spise sammen øker ofte gleden.
    Glad hilsen til dere alle.

  2. jparow sier:

    OG BARE VENT TIL DEN STORE BUKKEN BRUSE KOMMER NED ETTER JUL!!! JEG KOMMER VEL OGSÅ SÅ SMÅTT TILBAKE FRA SENGEKANTEN. Skjønt når jeg ser meg i speilet, er det klart at speilene ikke er så gode som før…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s