Fjellgeitene.


Emne: Fjellgeitene.

Noen av oss som har gått fredagstur med den Norske klubben på La Manga har spist godt og billigt på Sol y Sombra.
Hilsen
Aslaug
Knut
Ragnar
Aud

2 kommentarer til «Fjellgeitene.»

  1. Jeg har også det. Derfor må jeg si meg helt enig i at det kan være god policy å spre gjestene litt på flere av de nærliggende lokalene som gjør sitt beste for å servere god mat og drikke. Men ikke for enhver pris, som jeg ofte har sagt. Fjellgeitene er en god grunn til at de holder åpent i den kaldeste årstiden. Derfor må vi prøve å få flere med på fotturene våre og kanskje også på flere dager i uka. Ikke av hensyn til fotturgruppa. Den er forhåpentlig nå kommet for å bli. Men hver rumpe vi kan få opp av sofaen, vil kunne henge bedre og lengere på eieren. Både å gå sammen og å spise sammen øker ofte gleden.
    Glad hilsen til dere alle.

  2. OG BARE VENT TIL DEN STORE BUKKEN BRUSE KOMMER NED ETTER JUL!!! JEG KOMMER VEL OGSÅ SÅ SMÅTT TILBAKE FRA SENGEKANTEN. Skjønt når jeg ser meg i speilet, er det klart at speilene ikke er så gode som før…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: