Referat fra fredagsturen 02.11.18


Emne: Re: Referat fra fredagsturen 02.11.18

Kjære turvenner.

Denne turen, som har utgangspunkt i en vik straks syd-vest for Cabo de Palos, har navn etter denne viken, nemlig Cala Reona. Denne ble valgt etter forslag fra en deltaker på lunsjen sist fredag.

Været var lettskyet med enkelte solgløtt og behagelig temperatur.

20 sprekinger stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget og etter litt info og opptelling for lunsjen på Casablanca gikk turen i et nødvendig antall biler til parkeringsplassen ved Cala Reona.

Noen valgte en noe avkortet tur etter egen vurdering av fysisk tilstand mens de som gikk hele turen brukte ca. 1 og 3/4 time på de ca. 7,5 kilometrene..

Det ble tatt noen bilder ved starten og underveis: Ett bilde der alle var samlet med bakgrunn mot den fine stranden i denne idylliske viken, ett fra rasteplassen vi alltid har brukt på denne turen når været har tillat det, ett fra en høyde hvorfra en har utsikt syd-vestover mot naturparken Calblanque med noen saltdammer og endelig ett fra den alltid så hyggelige lunsjen på restauranten Casablanca på «Blåstripa». Vi ble 14 gjester ved langbordet inkludert 2 feller som ikke kunne være med å gå. Alle er velkomne her. Vi fikk som vanlig velsmakende retter servert av stedets profesjonelle innehaver og hennes medhjelper. Masse smil, latter og munter konversasjon.

Summert: En meget vellykket tur!

Tekst og foto: Helge Ødegård

2 kommentarer til «Referat fra fredagsturen 02.11.18»

  1. Veldig Fine Bilder. Antallet er vel betinget av flere utenforliggende årsaker og alt mer enn en er en suksess hvis de som var med hadde en fin opplevelse. Konstaterer også at noen hadde med seg en datter. Tidsriktig konklusjon: Fotturgruppa har både momentum og bærekraft. Hurra for Fjellgeitene og klem til din ‘felle’!

    Med vennlig hilsen
    Jan P.

  2. Kjære Turvenner. Jeg savner Dere. Jeg skal egenlig være hjemme på La Manga på denne årstiden. Savnet ble ikke mindre etter jeg så bildene. Jeg skulle ønsket å sitte ved siden av Dere på Casa Blanca. Laila skal igjen på sykehuset i morgen. Håper det er siste gang slik at vi han reise til Dere i januar. Høsten har vært heldt unormal for meg. Det er første gang på 15 år vi ikke er på La Manga om høsten. Jeg har kjedet meg i hele høst. Har hele høsten vært hjemmehjelp.Veldi fint at Helge tar seg av turene . Ønsker Dere lykke til og en god klem til alle damene
    M.v.h
    Ingolf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: