Santiago de la Ribera Regatta


Santiago de la Ribera er vert for laserskinnerenn 4,7 spanskmesterskap fra 31. oktober til 4. november

(sorry for skrivefeil .. automatisk oversatt)

5191

Santiago de la Ribera er vertskapet fra 31. oktober til 4. november i Laser 4.7 Spania Championship som skal samle 178 sjømenn fra 11 autonome samfunn. Den nasjonale begivenheten som er en del av arrangementene som organiseres av Real Club de Regatas av byen for 100-årsjubileet, vil begynne 1. november etter måledagen, med totalt 12 tester i fire dager med konkurranse som vil ha som Avgangstid for den første testen 12 timer.

Murcia-regionen, gjennom seilingsforbundet og representerer flere klubber, vil konkurrere med totalt 23 sjømenn og fire trenere, fra Los Nietos Yacht Club (7), Mar Menor Nautical Club (7) og vertskapet, Nautical Club of Santiago de la Ribera (9). Samfunn med større deltakelse vil være Andalusia med 27, Valencia med 25, Balearene med 24 og Catalonia med 31.

Laser 4.7-spanskmesterskapet er en del av Centennial-programmet for Real Club de Regatas i Santiago de la Ribera, sammen med Lasers, Master, Standard og Radial Spain mesterskapet i april, samt den nasjonale Snipe som spilte i midten september. Kalenderen vil kulminere med sin stjerneregatta: XL Spansk Armed Trophy, XIV Environmental Azor Trophy, VII Almirante Memorial Trophy D. Marcial Sánchez Barcaiztegui Azna, for Snipe-klassen, i desember måned.

En kommentar til «Santiago de la Ribera Regatta»

  1. Kjære hjemmeside ansvarlig. På tide å oppdatere…eller? Elsker å se nytt/hva som i La Manga.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: