Invitasjon til ny fredagstur med fjellgeitene.


Emne: Invitasjon til ny fredagstur med fjellgeitene.

Fredagstur med fjellgeitene den 26.10.18.

Etter forslag fra undertegnede er turen den 26.10. lagt til vindmøllene ovenfor La Union. Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget ca. kl. 10:50 og tar oss i så mange biler som nødvendig til parkeringsplassen ovenfor La Union.

Vi går gjennom Parque Mineros som er en del av gruvemuseet ved denne byen. Den første rasteplassen er en avsats med kapell inne i fjellet. Her er også en liten bar hvor det er mulighet for forfriskninger hvis den er åpen. Den neste planlagte stoppen er et platå hvor en kan velge rute videre opp mot vindmøllene. Den korteste veien er nok også den mest krevende hva terrenget angår, med en del berg og løs grus. Den lengste ruten går gjennom mer vegetasjon og er noe slakkere. Den er kjent som «Gerds sti».

Vi kan tilpasse hvor langt vi ønsker å gå etter egen vurdering av form og fysisk tilstand. Greit sånn da vi går samme ruten tilbake til bilene.

Fredagslunsjen blir også denne gangen lagt til restauranten Casablanca på «Blåstripa». Vi prøver å være der kl. 14:30. Her blir det valg mellom kjøtt eller fisk som hovedrett og forrett, dessert og kaffe inkludert for 12 euro. Annen drikke er ikke inkludert.

Vel møtt! Hilsen Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: