Invitasjon til fredagstur med DNKLM den 19.10.18


Emne: Invitasjon til fredagstur med DNKLM den 19.10.18

Hei igjen gamle og nye turvenner!

Fredag den 19. oktober inviteres det til ny tur i DNKLM’s regi.

Etter vurdering av værmeldinger og mulighet for glatte svaberg etc. har valget av turtrase denne gangen falt på Fyret ved Portman om romerstien som langtur. Kortturen er da den noe kortere ruten fra den gamle ekserserplassen. Etter plassering i et minimum antall biler kjører vi til Los Belones med avkjørsel mot La Manga Club og Portman på Middelhavssiden av fjellet. Etter å ha tatt av i rundkjøringen ut mot fyret anbefales det å parkere på høyre side av veien straks forbi avkjørselen opp til den gamle ekserserplassen.

Oppmøte er som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget sånn ca. kl. 10.50 til orientering om turen og valgt spisested. Vi har anbefalt Casablanca på blåstripa der det vil bli avtalt meny med valg mellom en kjøttrett og en fiskerett. Pris er 12 euro per stk. inkl. forrett, dessert og en kaffe. Annen drikke er ikke inkl.

Før tilbaketuren fra fyret møtes vi på «Gunnlaugs plass» til en rast med medbrakt påfyll av frukt og drikke og sosialt samvær.

Vi ønsker vel møtt til en ny fin tur i vårt flotte nærområde.

Hilsen Helge Ødegård

Mobil: 0047 90058099.

 

En kommentar til «Invitasjon til fredagstur med DNKLM den 19.10.18»

  1. Endelig er Helge kommet til Dere i mitt fraver. . Håper at de fleste vil spise på Casa Blanca for det har stor fordel både for gruppen og Nærmiljøet. Når man spiser i nærmiljøen er det en fordel for de som ikke har transport. Sjåførene kan også ta seg en øll eller vin. Dette har vi snakket om tidliger og er årsaken til at antallet på turene har økt hver år. Styret i klubben er også enige i dette. Siste tur hadde dessverre bare 28 deltakere, mens ifjor var det 46 samme helg, Helge forstår dette og han er flink til forhandle meny. Ønsker Dere en riktig god tur.
    M.v.h
    Ingolf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: