Referat fra fredagstur 12.10.18


Emne: Referat fra fredagstur 12.10.18

Hei igjen etter sommerferien i «det furet værbitte».

Under Knut’s imponerende ledelse har fredagsturene overlevd også i noen sommermåneder utenom klubbens aktive periode. Også første fredagen i oktober måtte Knut trå til. Dette på grunn av den uheldige omstendigheten at Laila er skadet / syk og at Ingolf derfor befinner seg i gamlelandet.

Utnevnt stedfortreder Helge Ø. har deltatt på denne siste turen og fulgte Knut’s opplegg både med valg av tur (kanonene) og at hele 20 lunsjgjester var forhåndspåmeldt til «huset på prærien».

Vi ble hele 25 fjellgeiter som stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget og ytterligere 3 som var oppmøtt på utgangspunktet i veikrysset der veien til Llano del Beal tar av fra veien til Portman. Totalt antall turgåere ble derfor 28.

Spisegjester til fredagslunsjen fordelte seg slik: «Huset på prærien» 22, 3 valgte Casa Blanca på blåstripa, hvor vi også fikk besøk av en fjerde gjest som ikke kunne være med på turen denne gangen. De resterende 3 hadde andre avtaler.

Været var tilstrekkelig varmt (26 Gr.) med sol fra en nesten skyfri himmel og ikke noe vind som kunne kjøle en dampende skrott.

Legger ved noen bilder tatt med min Sony mobiltelefon: Ett fra «hytta vår» på stien som er del av den lengste turen, ett fra rasten ved kanonene hvor de som gikk opp veien (kortturen) også kom med og ett som viser litt av den storslåtte naturen med utsikt mot Middelhavet og innseilingen til Cartagena.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: