Fredagsturene


Emne: Fredagsturene

Kjære turvenner.

Jeg håpet at vi skulle komme til La Manga i oktober men Laila har fått en betennelse på lungene i tillegg til lårbensbruddet. Hun må på sykehuset både 11 ,18 okt og 5 november. Men vi regner med og komme nedover først på januar. Helge kommer nedover den 9 okt og vil arrangere fredagsturer fra 12 okt og senere. I tillegg får han da hjelp av Peter som er veldi flink til å ta seg av de som blir etter i køen. Den 20 okt kommer også Svein og Valborg som også vil hjelpe Helge. Helge har forøvrig tillatelse til å arrangere turer. Førstkommende fredag er det problem , men håper noen kan ta seg av turen. Jeg savner turene sammen med Dere, men foreløbig må jeg være hjelpepleier. Ønsker Dere lykke til.

M.v.h

Ingolf

Epost iedrilen

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s