Fredagsturene


Emne: Fredagsturene

Kjære turvenner.

Jeg håpet at vi skulle komme til La Manga i oktober men Laila har fått en betennelse på lungene i tillegg til lårbensbruddet. Hun må på sykehuset både 11 ,18 okt og 5 november. Men vi regner med og komme nedover først på januar. Helge kommer nedover den 9 okt og vil arrangere fredagsturer fra 12 okt og senere. I tillegg får han da hjelp av Peter som er veldi flink til å ta seg av de som blir etter i køen. Den 20 okt kommer også Svein og Valborg som også vil hjelpe Helge. Helge har forøvrig tillatelse til å arrangere turer. Førstkommende fredag er det problem , men håper noen kan ta seg av turen. Jeg savner turene sammen med Dere, men foreløbig må jeg være hjelpepleier. Ønsker Dere lykke til.

M.v.h

Ingolf

Epost iedrilen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: