OPPSUMMERING AV FJELLTUREN 18.05.2018 OG INVITASJON TIL NESTE TUR


OPPSUMMERING AV FJELLTUREN 18.05.2018 OG INVITASJON TIL NESTE TUR

Værutsiktene for denne fredagen var gode og det samme var stemningen blant
oss 5 som møtte opp på vår vanlige møteplass. Til tross for feiring av 17 mai i går var alle motivert for å velge Calblanche området som godt egnet til våre fysiske utskeielser denne fredagen.

Før vi kjørte med 2 biler ble vi enige om at «huset på prærien» var et ønsket valg for lunsjen også denne gangen da vi var svært fornøyd med både kvalitet, service og mat forrige fredag.

Vel parkert på parkeringsplassen i Hopremasa la vi trøstig i vei. Denne turen er en av de lengste hvis vi velger den lengste løypa, men den er ikke så krevende som enkelte av de andre turene.

Som vanlig møtte vi ganske mange andre turgåere også denne gang med ulike nasjonaliteter og på begge parkeringsplassene i området var det ganske mye biler. Vi skjønner godt at dette er et svært populært område da det er plantet mange sjeldne vekster som vi bare finner i dette «naturreservatet» og i tillegg er det kilometervis med flotte strender og god plass.

Flere skilt advarte mot slanger (se bildet), men vi så «heldigvis» ingen.

Etter å ha passert saltbassengene kom vi til et veiskille og da kunne vi valgt den kortere løypa, men alle ønsket den lengste !

Saltbassengene lignet forøvrig mest på et islagt vann (se bildet) Det var bare skisporene som manglet.

Turen tok ca. 3 timer, og var vel 10 km lang
Vel etablert på «huset på prærien» tok det ikke lang tid før mat og drikke stod på bordet og som sist var vi svært fornøyd med både mat, service og pris.

INVITASJON TIL NESTE TUR 25 MAI:

Turforslag til neste tur fredag 25 mai ble ikke bestemt så vi lar oppmøte, vær etc, bestemme dette der og da ! Alle som ønsker seg en tur denne fredagen må bare møte opp!

mvh

Knut Daae Hanssen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: