FJELLTUREN 04.05.2018


FJELLTUREN 04.05.18 OG INNKALLING TIL NY TUR 11.05.18

8 entusiastiske «tindebestigere» møtte opp i god tid og værutsiktene var gode – dog med utsikt til noe vind.
Spisested ble bestemt ved en demokratisk avstemning og valget falt på kinarestauranten i Cabo – Festivo – en skikkelig «gulrot» og se fram til

Vi fylte akkurat opp 2 biler og kjørte så opp til startpunktet – Vannposten rett overfor Belones. Jeg kan nevne at vi passerte en radarkontroll på veien uten å bli tatt og det er ikke hverdagskost – i hvert fall ikke for undertegnede.

Planlagt tur var rundt Cabeza og på grunn av vindretningen var det naturlig å gå mot sola men da med klokka. Som på flere av våre turer er mobildekningen fraværende på deler av turen og det er faktisk et risikomoment som vi må ta i betraktning. Vi hadde med et minimum med førstehjelpsutstyr så med dette i minne gikk vi ganske rolig og tok ingen sjanser. Et par vann og fruktpauser er obligatorisk på disse turene og i de bratteste bakkene var det nødvendig og ta «en pust i bakken» som det heter. Heldigvis ble det ikke bruk for førstehjelpsutstyret og vi hadde heller ingen andre uhell. Blomstringen på denne tiden av året er vakker så det holder og mange gode dufter kjente vi særlig når vi tok pauser.

Etter vel gjennomført tur tok kinarestauranten som vanlig godt imot oss og vi var nå blitt 9 personer da partneren til en av turdeltagerne ønsket å spise sammen med oss og det er jo bare trivelig !! Jo flere vi er sammen – jo triveligere det blir – som det heter. Maten som serveres på Festivo var som alltid utrolig god og undertegnede mistet tellinga på hvor mange retter vi fikk på bordet og det var så mye at vi ikke greide å spise opp alt.

IINVITASJON TIL NESTE TUR 11.05.18

Vi blir kun 3 av dagens 8 deltagere med på neste tur, og derfor håper vi at andre melder seg på så vi blir en «gjeng» – særlig nå som mange har reist og som nå reiser hjem til gammellandet…
Lunsjsted bestemmer vi ved oppmøte, men «Huset på prærien» er aktuell, og andre forslag er velkommen. Forandring fryder … som det heter …

Oppmøte til vanlig tid før kl. 11:00 og på vanlig parkeringsplass !

Alle som ønsker og være med er som nevnt alltid velkommen !!

mvh

Knut Daae Hanssen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: