Referat fredagstur 13. april 2018


Emne: Referat fredagstur 13 april

Referat fra fredagsturen

13 stk stilte opp på Parkeringsplassen ved Burger King. 1 syntes det passet dårlig med 13 stk den 13.

Når vi kom frem til Vannpostene vart det 1 som hadde kjørt dirkete så vi ble 14 stk. Valborg og Svein hjelpte meg med å gjennomføre turen mot bebyggelsen rundt La Manga Club. På turen er det mange sideveier men Svein og Valborg løste problemene. Turen ble gjennomført uten noe uhell og vi hadde en fin tur. Det er alltid godvær på fredag.

Jeg vil takke Svein og Valborg for hjelpen. Etter turen var vi 6 stk som reiste til Casa Blancha for å spise. Der var den 1 som ikke var med på turen men som spiste sammen med oss. Vi hadde en hyggelig sammenkomst hvor jeg orienterte hvor lenge vi kan bo i Spania, forsikringene i Sameiene og arveavgift. På dette skal jeg komme tilbake til senere da det har skjedd så mye i det siste. Der jeg er heldt trygg er heftelsene ved eiendommene. De som har kjøpt seg ny leilighet og ikke tatt om lån kan glemme dette. Derimot har du tatt opp lån og selv om du har innfridd lånet har du en heftelse. Ett eksempel en mann hadde betalt ned lånet. Han skulle se om heftelsen var slettet. Der fikk han beskjed om at det måtte han foreta selv. Det kostet 450 euro. Jeg føler med også usikker på de som har kjøpt brukt leilighet å ikke tatt opp lån. Der kan det teoritisk være heftelser. Jeg er engasjert i disse sakene og vil hjelpe fjellgjeitene hvis de har problemer med dette. Marita er godt oppdatert på heftelser. Dette er nå min siste tur i sesongen. Starter opp den første fredagen i september. På grunn av at antallet går ned kan også andre arrangerer turer uten tillatelse. Takker alle for en hyggelig sesong hvor det har vært mye hygge. Takker spisielt Helge. Ønsker alle en riktig god sommer

M.v.h

Ingolf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: