Presentasjon av vår nye leder.


 

Tale til årsmøtet

 

Det er vel på sin plass at den nyvalgte leder i Den norske Klubben La Mange får presentere seg slik at alle de som har valgt meg, vet hvem jeg er.

 

Jeg heter Bjarne Einar Lihaug og er 74 år. Vi kom til La Manga for 17 år siden. Etter å ha kjøpt en tegning i 2000 flyttet vi inn i vår leilighet i 2001 i Puerto & Playa . Leiligheten har stort sett blitt brukt besøkt av familie i ferier. Men nå når vi er blitt pensjonister, blir vinterhalvåret den mest brukte perioden.

Min kone og jeg har vært medlemmer i DNKLM i noen år nå. Vi er imponerte over hva klubben har fått til.

I denne anledning ønsker jeg å overbringe en takk til Aslaug og styret- med takk for innsatsen.

 

Jeg har også merket meg at kommunikasjonen som presenteres på klubbens hjemmeside, er av høy kvalitet. Her har vi en entusiastisk redaktør Rolf Einar, som får presentert klubbens aktiviteter på hjemmesiden, nesten før aktivitetene er ferdig.

Inne på hjemmesiden til klubben er det en fane som heter klubbinfo.

 

På den siden står egentlig alt av aktiviteter/ formål- /om å skape trivsel og fremme fellesskapet i det norske miljøet på La Manga, være et organ for kontakt og samvær: drive kulturelle, sportslige og sosiale tiltak. Bedre kan det ikke sies.

 

Alle aktiviteter som boccia, dart, quiz, vise kvelder, fjellturer osv. er etter min mening, klubbens viktigste «kapital» som vi må støtte, styrke og sørge for at forhold legges til rette for fortsatt god drift og trivsel – og med disse aktiviteter skape gode sosiale arenaer for hygge og samvær.

Her er alle «oppmenn/ledere» viktige personer. Det er her frivilligheten og klubbens sjel forvaltes

 

Men til «syvende og sist» er det klubbens medlemmer som gir klubben energi, med å vær positive, entusiastisk, og stille opp i de sammenhenger klubben arranger, med positive holdning

Jeg håper at det nye styret fortsatt skal være brobygger i arbeidet med å skape trivsel, fremme fellesskapet og skape gode sosiale arenaer for hygge og samvær» på vår vakt».

Takk for meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: