Fredagstur 6 april


Emne: Fredagstur 6 april

Kjære turvenner

Takker for sist . Det virket som alle var fornøyd med både turen og den hyggelige Lunchen. Som vanlig ble det senere servering på Langfredag da det er mange andre gjester.

Neste tur går til Vindmøllene ved La Union. Her kan alle gå så langt som en vil. Turen passer derfor alle . Men vi venter på alle ved Restaurangen ca midtveis. Når vi har kommet dit fortsetter de som ønsker det å gå så lang som de selv ønsker å gå.Noen velger å gå rett opp til Vindmøllene, mens andre velger Gerds sti. Bespisning blir på Casa Blancha.Ønsker noen å spise ett annet sted kan de selvfølgelig gjøre det. Men det er ønskelig at de fleste spiser samlett. På Casa Blancha blir det servert. Forrett

Hovedrett

Laks eller Lammekotletter

Dessert

Kaffe

Annen drikke er ikke med i prisen. Alle betaler hver for seg.

Er det noen i familien til de som går men er forhindret å være med på turen er de selvfølgelig velkommet til å spise sammen med oss. Det samme med de som vanligvis er med på turen, men er forhindret med å bli denne gang.Ønsker alle hjertelig velkommen. Oppmøte blir som vanlig ved parkeringsplassen ved Burger King.

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Telefon 72606509 (Norsk)

» 635295842 (Spansk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: