Referat fra fredagstur 23.03. 2018.


Emne: Referat fra fredagstur 23.03. 2018.

Hei og hopp, om ikke i strak galopp. Glade i sinn, aldri sur, Fjellgeiter på fredagstur!

Fredag den 23.03.2018 møtte 16 friske turgåere på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gi seg med på fredagsturen. Det var invitert til en tur som har vært svært populær tidligere, nemlig den som starter og ender ved Cala Reona, en bukt inn fra Middelhavet straks syd for Cabo de Palos. Turen byr på variert terreng og noen utfordringer både for utholdenhet og at en ikke blir svimmel langs klippene ved middelhavskysten.

13 av de oppmøtte valgte å gå den vanlige lengste traseen mens 3 gikk en noe avkortet tur.

Været var nesten perfekt for turgåing, 17-20 grader og vekslende vindforhold. Nesten perfekt viser til en noe vindfull middelhavskyst spesielt på klippen hvor vi pleier å raste for energipåfylling. Men rast ble det og undertegnede klarte å holde fotoapparatet rolig nok til at det også denne gangen ble et brukbart bilde herfra.

Turen forløp elles uten uhell av noen art og alle kom velberget tilbake til bilene. Det noe spesielle denne gangen var vel at hele 7 deltakere hadde andre avtaler for bespisning mens hele 7 tidligere deltakere, som denne fredagen var forhindret fra å delta på turen, fant vegen til langbordet på nye Casa Blanca restauranten på blåstripa og til et hyggelig og velsmakende måltid.

Legger ved noen bilder som illustrasjon: Ett fra parkeringsplassen ved Cala Reona hvor vi var alle 16 samlet, ett fra rasten på klippen ved middelhavsstranden, ett oversiktsbilde sydvestover naturparken Calablanque med fjelltoppen Cabeza Fuente i bakgrunnen og som elles til slutt et bilde fra langbordet på Casa Blanca.

Tekst og bilder: Helge Ødegård

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: