Referat fra fredagstur 16.03. 2018.


Emne: Referat fra fredagstur 16.03. 2018.

Kjære turvenner og andre lesere av våre referater!

Denne fredagen var vi 18 sprekinger som møttes på parkeringsplassen ved Burger King / Grimangabygget. På grunn av årets generalforsamling i DNKLM med etterfølgende festmiddag ble fredagslunsjen sløyfet denne gangen. Men tur ble det!

Til kanonene på Bateria de Ceniza med valg mellom å gå bilvegen eller det lengste alternativet gjennom skogen.

Vi kjørte i et minimum av biler til parkeringsplassen ved avkjørselen til Llano del Beal på vegen over åsen mot Portman.

Forløpet av turen skal jeg fatte meg i korthet om, men vi må konstatere at vi har hatt det verste uhellet i turgruppens historie ved at en deltaker skled og fikk brudd i ankelen. Han ble da tatt hånd om av flere i gruppen mens en ventet på transport i ambulanse til Hospitalet Santa Lucia i Cartagena.

Vi må videre konstatere at vår beredskap når det gjelder kommunikasjon med områdets beredskapsorganisasjoner så må denne forbedres.

Elles forløp turen uten andre uhell og vi får bare ønske god bedring til den uheldige deltakeren.

Legger ved noen bilder som illustrasjon: Ett fra starten fra parkeringsplassen ved avkjørsla til Llano del Beal hvor vi var alle samlet. Ett fra «hytta vår i skogen» før vi startet på brattbakken som er den store testen på hjerte og lunger på denne turen. Ett fra rast ved kanonene i Bateria de Cineza og endelig ett bilde som gir et inntrykk av dimensjonene på disse kanonene.

Tekst og bilder: Helge Ødegård

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: