Fredagstur 9 mars


Emne: Fredagstur 9 mars

Kjære Turvenner

Takk for sist. Selv med dårlige utsikter med været klarte vi å finne alternativ tur og unngikk regnværet

Det regnet andre steder , men ikke der vi gikk. Neste tur blir derfor den turen vi egentlig skulle gå sist fredag.

Cabesa Rundt, med start fra Vannpostene. Hvis det igjen blir dårlig vær har vi selvfølgelig alternativ. Vi starter som vanlig ved

Parkeringsplassen ved Burger King. Oppmøte litt før kl 11.00. Bespisning blir Pizzeria Di Mare. Vi regner med å være tilbake fra turen ca kl 15.00. Derfor møtes vi med bespisning med en gang vi kommer tilbake. De ansatte der håper at vi kommer mest mulig samlett slik at alle kan bli servert samtidig. Det blir forrett, hovedrett, dessert og kaffe. 1 drikke følger med. På grunn av at vi får felles regning vil vi at de som vil ha mer drikke kjøper det i baren . Neste gang vi spiser etter turen regner jeg med at vi spiser ett sted hvor hver enkelt betaler for seg. Da kan man også betale med kort. Det går ikke med felles regning. De som

er med på turen og har ektefelle,samboer eller nære slektninger kan selvfølgelig ta med seg de å spise. Det samme gjelder de som vannligvis er med på turene, men er blitt forhindret å bli med på denne turen. Med de må si ifra før vi drar. Ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig tur.

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Telefon 635295842 (Spansk)

» 72606509 (Norsk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: