Referat fra fredagstur 26.01. 2018.


Referat fra fredagstur 26.01.18.

Hei alle fjellgeiter og andre spreke turgåere!

Her kommer et lite resyme fra fredagens noe forblåste «Cala Reona» tur. Vi møttes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget hele 17 i tallet for å gi oss i kast med en litt krevende tur rundt klippene langs middelhavskysten fra Cala Reona. Litt mer krevende enn vanlig på grunn av en noe heftig vind. Vi tok oss i hele 6 biler innover La Manga-stripa og ned til den lille, idylliske bukten Cala Reona ved Cabo de Palos hvor Carl og Turid ventet på oss. Vi ble da totalt 19 turgåere denne fredagen. Tre deltakere valgte å gå noe kortere mens 16 fullførte hele rundturen.

Været får skylden for at det ikke ble den vanlige rasten med inntak av forfriskninger, ei heller klarte fotografen å samle alle til felles avfotografering. Det er likevel slik at landskapet langs ruten ikke forandrer seg etter været og er vilt og vakkert og vel verdt å bli avbildet. Med eller uten turdeltakere.

Legger ved bilder som dokumentasjon: Ett fra utsiktspunkt mot Cala Reona og Cabo de Palos, ett vestover mot naturparken Calblanque, ett med en knippe turdeltakere ved «El Paso» og til slutt turens sosiale og kulinariske høydepunkt som mye av vinteren har vært i restauranten Garnacha i Los Belones. Her ble vi som vanlig traktert med lekre retter fra et velrenomert spansk kjøkken til en rimelig penge.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: