Invitasjon til fredagstur med DNKLM


Invitasjon til fredagstur den 19.01.2018.

Hei til alle turvenner / fjellgeiter!

Etter forslag fra deltaker ved lunsjbordet på Garnacha går turen denne fredagen til fyret ved havna i Portman. Det vil bli en «korttur» fra den gamle ekserserplassen og «langtur» hvor nedre del av Romerstien er inkludert. Kortturen er kjent av de fleste og er av liten vanskelighetsgrad. «Alle» kan gå den.

Den lengste turen er mer kupert og går i vekslende terreng. Her anbefales det godt fottøy og medbrakt drikke / forfriskninger.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget senest ki. 10:50 og kjører i et minimum antall biler til utgangspunktet som er parkeringsplassen til høgre for veien ut mot fyret ved Portman, straks forbi porten med avkjøring til ekserserplassen. Avgang fra Grimangabygget senest kl. 11:00.

Fredagslunsjen blir på restauranten Garnacha i Los Belones. De som ikke kan være med å gå er hjertelg velkomne til å delta på lunsjen hvis dette kan arrangeres. For eksempel: Ta med lesestoff eller annet tidsfordriv og bli i / ved bilene til turgåerne kommer tilbake.

Vi ønsker alle, gamle og nye turgåere, velkommen til nok en hyggelig tur med DNKLM’s fotturgruppe.

Med hilsen, for Ingolf og meg selv

Helge Ødegård.

e-post: oedega

Mobil: 0047 90058099.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: