Referat fra fredagstur 12.01. 2018.


Referat fra fredagstur den 12.01.2018.

Kjære turvenner!

Denne fredagen kunne det se ut som våren er kommet til La Manga. Hele 15 turstemte fjellgeiter møtte på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gå den populære turen opp til vindmøllene ovenfor La Union. Vel fremme på utgangspunktet for turen hadde 2 sprekinger fra Cabo de Palos, 2 venner av noen andre og ytterlige 2 damer som bor et stykke innover La Manga – stripa, tatt seg frem til utgangspunktet slik at vi ble hele 21 deltakere.

Været var fint for turgåing, litt kald vind på toppen, men sol og varme i le. 2 valgte å snu ved kapellet, 2 gikk til sletta der stiene skilles og resten av flokken fordelte seg på den «gamle» stien opp mot vindmøllene og «Gerds sti» som er litt lengre, men slakkere.

Siden vi skulle forbi Los Belones på hjemveien var det vanskelig å komme forbi restauranten Garnacha for fredagslunsjen. Her ble vi 14 til bords mens de resterende 7 hadde andre alternativer. En av deltakerne, Eva Spord, hadde laget en sang tilegnet fjellgeitene, «Fjellgeitenes vandringssang», som hun fremførte ved lunsjbordet til stor applaus. Sangteksten blir sendt til DNKLM’s hjemmeside slik at den blir tilgjengelig for bruk både på turer og andre tilhøve, slik som for eksempel visekvelder.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående. Ett fra platået ved kapellet hvor alle var samlet, ett som viser utsikten fra samme sted, ett fra platået med vindmøllene som også viser litt av Mar Menor og La Manga i bakgrunnen og endelig ett fra lunsjbordet på Garnacha hvor vi som vanlig ble traktert med valg fra en rikholdig lunsjmeny til en rimelig penge.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: