Referat fra fredagstur 05.01. 2018.


Referat fra fredagstur 05.01.2018.

> Hei igjen kjære turvenner! Den første turen i 2018 er nå historie. Den kan kort beskrives slik: Godt turvær, godt oppmøte, godt humør og GODT NYTTÅR!
> Litt mer utmalt så får vi starte som vanlig med oppmøte på parkeringsplassen. 5 sprekinger med solskinn i blikk møtte for å gi seg i kast med årets første tur. Den sjette ble plukket opp underveis utenfor urb. Playa Principe, og enda 2, som bor i Cabo de Palos, hadde kjørt til parkeringsplassen ved veien ut til fyret ved havnen i Portman slik at vi etter hvert ble hele 8 deltakere. Den valgte turen går fra den gamle ekserserplassen, gjennom frodig skog og solfylte sletter ut mot fyret ved havna. Her er godt merket turstier og «alle» kan delta uten å bli satt på uoverkommelige fysiske utfordringer.
> Fredagslunsjen ble, som vanlig etter denne turen, inntatt på restauranten Garnacha i Los Belones. Her ble vi som vanlig mottatt som stamgjester og traktert med brød, salat, forrett, hovedrett, dessert og kaffe. Alt, inkludert diverse annen drikke, for 13,50 Euro. Utrolig billig sett med en nordbo’s øyne.
> Legger ved noen bilder for å illustrere ovenstående: Ett fra et utsiktspunkt hvor vi var alle samlet, ett fra stien ut mot middelhavsstranden hvor vi ser den nye moloen / diket som nå skjermer et stort område mot havbølgene, ett fra Gunnlaugs plass, hvor vi tok en lengre rast med forfriskninger og endelig ett fra det hyggelige, sosiale samværet som disse fredagslunsjene alltid er. Her fikk alle 8 plass i billedrammen da en alltid oppofrende servitør tok over fotoapparatet. >
> Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: