Referat fra fredagstur 29.12. 2017.


Referat fra fredagstur 29.12.2017.

Kanontur til kanonene på årets siste fredag. Også denne fredagen stilte 5 elleville fjellgeiter til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget.

På grunn av diverse gjøremål etter tur og lunsj måtte vi fordele oss på 2 biler, men selv med sjefen på juleferie i trønderlagen gikk dette uten problemer. Vi tok oss trygt til parkeringsplassen ved avkjørsla til Llano del Beal straks ved veien opp til kanonene.

Det kan virke kjedelig å gå samme veien både opp og ned, men det er en sikkerhet for å få med seg alle tilbake til utgangspunktet.

Vi var langt ifra alene om å gå til kanonene denne dagen. Det var trangt om plassen for å parkere bilene og godt med folk langs veien og oppe på platået ved Bateria de Cenizas. Dette skyldes ikke minst det strålende været, over 20 grader og nesten vindstille.

Legger ved noen bilder fra turen: En spanjol og gentleman tilbød seg å trykke på utløseren slik at alle 5 ble foreviget på veien oppover. Porten til selve anlegget er et bilde verdt i seg selv, med dragehoder mot sokkelen og kunstnerisk utsmykket. Et tredje bilde ble tatt under rasten oppe på platået og viser fire glade vandrere samt skyggen av fotografen.

Det var ingen diskusjon om hvor fredagslunsjen skulle inntas. Det ble enstemmig: Garnacha i Los Belones. Her blir vi tatt imot som stamgjester og servert en rikholdig lunsj bestående av brød, salat, forrett, hovedrett, dessert og kaffe (en drikke inkludert). Alt for beskjedne 13,50 Euro.

Vi ønsker alle som har gått turer i DNKLM’s regi i 2017 og alle venner og bekjente elles en feiende flott nyttårsfeiring og et godt nytt år 2018.

Spesiell hilsen til nettsidens redaktør for oppofrende arbeid i året som har gått!

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: