Referat fra fredagstur 08.12. 2017.


Emne: Referat fra fredagstur 08.12. 2017.

Referat fra fredagstur 08.12.2017.

Hei til alle turkamerater!

Fredag den 08.12. 17 stilte 10 sprekinger til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gå den flotte turen vi kaller «Cala Reona» etter startstedet. Cala Reona er en liten bukt på middelhavskysten straks vest for fiskerlandsbyen Cabo de Palos. Etter registrering av menyvalg for den etterfølgende lunsjen tok vi oss i 3 biler innover La Manga – stripa til startstedet. Her ble det klart at 7 deltakere ville gå den vanlige turruten på ca. 7 km, mens de resterende 3 valgte en kortere tur hvor de starter motsatt vei og går så langt dagsformen tillot for så å returnere til startstedet. De gikk til sammen ca. 5 km.

Været var fint turvær, med sol og en svalende vind. Denne vinden var litt i sterkeste laget for å sette seg ned for å nyte de medbrakte forfriskningene, så det ble en stopp med «stående bufet» i lia opp fra misddelhavsstranden.

Ved Lunsjbordet på restauranten Casablanca på «Blåstripa» var alle fornøyd med det som ble servert og alle var fornøyd med turen. Det var 12 til bords, altså hadde vi også denne gangen besøk ved bordet av 2 som ikke hadde gått turen, nemlig mormor Gerd og lille Serina.

Fotografen beklager at de bildene som var tatt under turen ikke er å finne på PC-en etter en oppgradering av Windows 10.

Legger ved et par bilder fra området denne turen går i.

Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: