Referat fra fredags-tur 01.12.2017


Hei igjen kjære turvenner!

Denne første fredagen i desember var deltakerantallet skrumpet inn en del. Som vanlig drar juleforberedelsene i gamlelandet til seg en stor del av våre elles så trofaste turgåere. Godt at de gamle tradisjonene blir tatt vare på. Men vi som heller går på tur og kjøper de 7 sortene i butikken kunne glede oss over sol fra klar himmel og en svalende vind fra nordvest.
Det var likevel hele 10 sprekinger som stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gå den «motsatte veien» rundt fjelltoppen Cabeza Fuente med start fra vannpostene ovenfor Los Belones. 2 valgte en litt roligere tur, hvor de går sammen med «hovedfeltet» til rasteplassen ved middelhavsstranden, men snur her og går tilbake samme vei som de kom. Dette kan ikke kalles «kortturen» siden de gikk minst like langt som «hovedfeltet», men sløyfet den lange stigningen opp over åsen mot Mar Menor -siden.
Alle kom også denne fredagen fra strabasene uten men av noe slag. Førstehjelpsskrinet forble uåpnet!
Legger ved ett bilde fra startpunktet vannposten «La Fuente Grande». Ett bilde fra en vanningspause på et utsiktspunkt hvor vi var alle 10 samlet. Her er det utsikt mot Cabezaen og kysten vestover mot Cabo del Agua. Ett bilde fra oppstigningen mot turens høyeste punkt på vei rundt Cabezaen, og endelig ett fra lunsjbordet på restauranten Casablanca på «Blåstripa». Her var vi 9 til bords, deriblant 2 som ikke hadde gått turen, men som gledet oss med sitt gode humør ved bordet. Som vanlig var også denne lunsjen en kulinarisk nytelse takket være stedets dyktige kokk og effektive og blide innehaver som stod for serveringen.

Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: