Referat fra fredags tur 24.11.2017.


Hei på dere alle spreke fjellgeiter!

Fredagsturen har fremdeles en imponerende oppslutning. Hele 17 morgenfriske turvenner stilte på parkeringsplassen ved Grimanga-bygget for å gi seg i kast med vår lengste tur, nemlig den som kalles «Hopremasa» etter en nedlagt fabrikk innenfor Playa Honda. Det var, som vanlig, lagt opp til både en kort tur og den vanlige langturen for at det skulle være et alternativ for alle. 16 valgte langturen mens en «ensom vandrer» gikk selvvalgt kort-tur i nærområdet.
Turen går over åsen over til middelhavsstranden ved naturparken Calblanque, rundt saltdammene i samme park og tilbake over åsen mot Mar Menor.
Det var lagt inn flere «vanningspauser» og en rast for inntak av frukt og forfriskninger på en oppbygd langbenk med utsikt til Middelhavet og fjelltoppen Cabeza de Fuente.
Legger ved noen bilder som illustrasjon. Ett fra høyden mellom Mar Menor og Middelhavet hvor vi var alle samlet. Ett fra rasteplassen ved middelhavsstranden og til slutt, som vanlig, ett bilde fra hver ende på langbordet på restauranten Casablanca på «Blåstripa». Her ble det servert en rikholdig lunsj i et hyggelig og sosialt miljø.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: