Referat fra fredagstur 10.11. 2017.


Emne: Referat fra fredagstur 10.11. 2017.

Referat fra fredagstur 10.11.17.

Denne fredagen, den 10.11.17, stilte 21 spreke fjellgeiter på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gå til fyret ved havna i gruvelandsbyen Portman. Etter opprop med fordeling på spisested og oversikt over foretrukket meny på restauranten Casablanca ble vi fordelt på et nødvendig antall biler av «Store bukken bruse». Også på denne turen er det valgfritt om en vil gå en lang eller en noe kortere løype.

17 deltakere valgte den lengste ruten, som også omfatter en del av den gamle «romerveien», mens 4 deltakere valgte å gå den litt kortere turen fra den gamle ekserserplassen til Gunnlaugs plass ute ved fyret. Her møttes de sprekeste og de nesten like spreke til påfyll av frukt, annen næring og drikke før vi gikk i samlet flokk tilbake til bilene som var parkert like i nærheten av «ekserserplassen».

12 turdeltakere + en «gjest» som ikke kunne være med å gå møttes til fredagslunsjen på Casablanca, mens 9 deltakere hadde andre avtaler eller valgte annet spisested.

Legger ved noen bilder fra turen: Ett fra første drikkepause på den lengste turen, ett fra et utsiktspunkt som viser litt av bebyggelsen i Portman samt litt av middelhavskysten syd-vest mot Cartagena, ett fra inntak av forfriskninger på Gunnlaugs plass hvor vi var alle samlet (minus 1) og til sist, men ikke minst, ett fra langbordet på Casablanca hvor vi var 13 til bords.

Alle var fornøyd med maten og turen og vi ble enig om å gå til vindmøllene ovenfor La Union neste fredag.

Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: