Referat fra fredagstur 03.11. 2017.


> Kjære turvenner!
> Takk til dere alle for en flott tur i vårt herlige nærområde. Vi var hele 26 friskuser som stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget og etter å ha fått klarhet i hvor de enkelte ønsket å spise, ble vi fraktet i et minimum antall biler til turens utgangspunkt ved vannpostene ovenfor Los Belones.
> Det er lenge siden sist vi gikk denne turen hvor vi etter å ha vandret mellom finkaer med åker og eng og, etter valg, går inn i eller utenfor bebyggelsen i La Manga Club (golfklubben ovenfor Los Belones). Her er det mange mulige sti-valg. Det var derfor greit at Valborg og Svein, som har gått her litt oftere, tok på seg å føre troppene på rett sti der selv Davy Crocket kunne gått seg vill.
> Vi var også en tur opp på åsryggen mellom «det lille og det middels store» havet. Her er det utsikt til middelhavsstranden. Her passet det med en liten pause med forfriskninger.
> Det ble tatt en del bilder også denne turen. Ett hvor vi var alle 26 samlet på første høydedraget, ett som antyder sosialt samkvem etter inntak av forfriskninger, ett som viser en del av den idylliske bebyggelsen i La Manga Club, og endelig det obligatoriske fra den kulinariske og meget sosiale lunsjen ved langbordet på restauranten Casablanca på «blåstripa». Her var vi 15 til bords. >
> Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: