Referat fra bussturen 31.10.17


Bussen hentet oss som vanlig kl.09.00 ved pakkebåt, turen gikk via playa paraiso for å hente Skoglunds, da var vi 55 feststemte medlemmer som dro videre til likørfabrikken 43 i Cartagena. Der fikk vi en omvisning i fabrikken,smaksprøver av forskjellige varianter av likøren blandet med kaffe,krem o.s.v. også med av alle ting ingefærøl ! Derfra gikk turen videre ned til havnen i Cartagena, hvor vi fikk en 1 time fri til å gjøre hva vi ville. De fleste gikk på bar for å få noe godt i glasset, var kanskje ikke nok det vi fikk på fabrikken? Vider til en restaurant på havna,hvor vi fikk lunch som falt i god smak, hørte i vertfall ingen klager på maten. Etter maten kom en flamenco gruppe på 6 stykker for å underholde oss. Kjempesuksess! 😊 Lederen av flamencogruppen viste det seg å være mor til en som vi sannsynligvis alle kjenner, da hun sitter bak skranken på Legal. Flamencoshowet ble en gedigen suksess,med flott dansing, sang ,herlig gitarspill og fantastiske rytmer. Etter showet gikk turen hjem til La Manga med bussen full av fornøyde medlemmer. En stor takk til Bjørnar og Oddbjørn for turen, og ikke minst til Marita som gjør en fantastisk jobb. Tommelen opp for dem.👍
Hilsen Rolf B

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: