ALT DU TRENGER Å VITE OM FREDAG 27. 10.


Kjære venner og tur entusiaster.
Ingolf var veldig fornøyd med den siste turen fra HOPREMASA og referatet har dere jo lest omatt og omattat. Rusleturen for de langsommere nytere av fri luft og vidt utsyn fikk, skuffende nok, men ikke uventet, liten omtale. Ansvaret for den rolige turen var delt mellom Laila D (fjellgeitenes svar på Lady Di) og undertegnede. Alf tok godt vare på hustruen Ella-Brit. Så vi to passet derfor bare på Agnar som er gammel nok til å passe seg selv. Og det gjør han med glans og eleganse.
Men vi var naturligvis alle 5 enige om at «bedre tur var det lenge siden vi hadde deltatt på».
Nå stunder det mot ny tur den 27.10 og starten går som alltid fra:
plassen foran BURGER-KING kl. 11:00 med oppmøte 15 minutter før for
informasjon om kjørerute,
bestilling av mat: TORSK, SPARERIBS eller KYLLING
miljøvennlig fordeling på kjøretøy (så få som mulig, men så mange som nødvendig),
opptelling og
omtelling. (Et kvalifisert tip går ut på at vi blir mer eller mindre enn 25 deltakere).
Fellesmåltidet er frivillig og på oppfordring til manges glede på Casablanca ca kl. 15:00. Det er naturlig vis åpent for både de som har vært med på turen og alle Fjellgeitenes begeistrede fans. Eneste betingelse for deltakelse er dannet adferd, men også her vil det være rom for dispensasjon.
P.S.
Det er ikke umulig at neste fredags-tur vil gå fra vannposten ved Los Belones og rundt Cabeza’n, men vi lover ingen ting. Det vil komme nærmere orientering fra ‘høyeste hold’ i tidens fylde.
Men i mellomtiden kan vi jo alle fornøye oss med Boccia både mandag og torsdag, Darts på mandag kveld. Og glem ikke Quizen på onsdag hvor dere få utrolige spennende spørsmål og lære om ting dere aldri kommer til å trenge.

KjÆRE VENE ALLE TURVENNENE OG GJERNE FLERE:
Ved en kjedelig flause ble første melding om fredagens tur borte i det blå.
Men her kommer den dørste delen altså. Og dersom dere leser denne, blir det vel klart at turen den 27/10 skal gå fra CALA REONA.
ENDELIG NY TUR FRA CALA REONA:

Ingolf har hatt en stri høst med usedvanlig god oppslutning om turene sine og har nå unnet seg et par dagers rekonvalesens for å lade batteriene til nye opplevelsesrike høydeturer i La Mangas imponerende bakgård. Over gjengir vi et hittil ukjent og forbløffende godt bilde fra forrige sesong omtrent på denne tida. Deltakerne er klistret opp av Hilde Pleym Sunnanå og ser ut til, på Fjellgeiters vis, å befinne seg både vel og vel så det.
Ukens fjelltur starter fra Cala Reona. Det vil om litt komme en omfattende invitasjon med detaljer om start, spisested og meny. Så følg med følg med.

Denne trodde jeg alle hadde fått. Derfor sendte jeg ut den mer detaljerte invitasjonen med opplysninger om meny, spisetid og avgangstid senere på dagen. Der føyde jeg til at neste fredag ville vi kanskje gå fra vannposten, men dette skulle det komme nærmere beskjed om fra høyeste hold.
Det har noen misforstått og det er utelukkende min gode tro på mennesket som er årsaken. Det beklager jeg med glede.Smile
Vennlig hilsen fra ‘vikarierende bladfyk’ Jan P.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: