VELKOMMEN TIL FREDAGSTUR FRA HOPREMASA


Emne: VELKOMMEN TIL FREDAGSTUR FRA HOPREMASA

Kjære Turvenner.

Sist fredag ble det satt ny rekord med 46 deltakere enda det var noen som ikke kunne være med på grunn av varmen. Men en regner med at den vil avta nå fremover. Neste tur blir fra Hopremasa. Der er det ingen problem med parkeringen. Det blir som vanlig en lang tur og en litt kortere rusletur ledet av Laila og Jan P. Fellesmåltidet tas som vanlig på Casa Blanca, det eneste sted som kan ta imot så mange på kort varsel.

Meny

Kjøtt: Snitzel eller Kylling i currysaus.

Fisk: Laks

Dertil som vanlig forrett, dessert og kaffe. Drikke er ikke med i prisen.

De som vil spise andre steder kan selvfølgelig gjøre det f.eks Kinarestaurangen. Men de må passe på at de kan sitte på med noen som samme sted. De som ikke har anledning til å være med på turen kan selvfølgelig spise sammen med oss ca kl. 15:00. Men de må si ifra før vi drar litt før kl 11.00 ved Burger King. Ønsker igjen en hyggelig tur.

M.v.h

Ingolf E. Drilen

Telefon 72606509 Norsk

» 635295842 Spansk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: