Ny tur med fjellgeitene.


Kjære Tur venner.
Siste tur bommet jeg på deltagerne på turen. Regnet med 25 og det ble 35. 33 stk skulle spise på Casa Blanca så det ble vanskelig med bordsettingen. Men med god hjelp av de ansatte kom vi igjennom det.Det er ingen som kan ta imot en bestilling på så kort varsel. Neste tur går til Kanonene. Vi starter som vanlig kl 11.oo ved Burger King, men ønsker oppmøte litt før De fleste vil gå den lengste turen gjennom skogen. Men det blir også en kortere tur hvor de går veien opp. Bespisning blir på Casa blanca kl. 15:00.
Hovedrett:
Fisk: Bacalao, eller
Kjøtt: Spare ribs.
Det blir som vanlig forrett, dessert og kaffe. Drikke kommer i tillegg til prisen. De som ønsker det kan selvfølgelig spise andre steder f.eks Kina restaurangen. De som ikke kan være med på turen kan selvfølgelig være med å spise, men må si ifra før vi drar. Ønsker derfor igjen alle en hyggelig tur som vanlig

M.v.h

Ingolf E. Drilen
Telefon 72606509 (Norsk)
» 635295842 (Spansk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: