REFERAT fra fredags turen 22. sept.


Kjære fjellgeiter.
Som dere kanskje vil huske, fikk dere for en knapp uke siden tilsendt Sjefens invitasjon til en fredagstur med Else og Peter. På kjente stier. I pakt med den varmeste september’n på lenge gikk den også for en stor del langs sjøen og innom Fyret på Neset. Peter tok et meget godt besatt bilde og har sendt oss det både på JPEG og NPG. Inntil videre har vi, i samråd med tur-generalen, besluttet at vi ikke lenger publiserer tur- eller fest-bildene på hjemmesidene uen samtykke fra hver av de ‘forevigede’. Særlig kan sommerbilder vekke anstøt, har vi lest. Matematisk vil to halvnakne, uansett kjønn, kunne tolkes som en godt på-kledt og en helt naken.
Med mer enn 22 lystige mosjonister fra øverste hylle kan man tenke seg hva enkelte kan tenke seg.
Men bildet av dere er så fint at jeg har laget meg en kopi til å henge over sengen for å gjøre starten på hver ny dag til en fest-stund.
Referatet må dere denne gangen vente litt på. For Ingolf har trøbbel med PC’n sin. Men det kommer, det kommer. Med bilde til dere som vi har e-postadressen til. Vær sikker.
De nye ‘tur-istene’ som dukker opp og som vi setter stor pris på, bør huske å sende meg e-postadressen sin hvis de vil holde kontakten med oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: