Referat fra turen fredag den 16 juni.


> Hei og ‘takk for turen’

> og referatet.
> Så enkelt kan det gjøres og mer skal det ikke til. Det vil nesten alltid være noen som ønsker seg litt følge på en fredags-tur. Jeg sender referatet vidsere til Rolf B så kommer det på hjemmesidene våre. Moro å se hvor lenge turene kan gå nesten helt av seg selv. Det vil kanskje stoppe opp i løpet av sommeren, men ingen kjenner dagen, før solen går ned…, og ingen kjenner sommeren før de gule bladene flagrer sakte mot jord.
> Den korteste turen jeg har vært med på, gikk fra parkeringsplassen og litt forbi den franske strandbaren og tilbake igjen med en lett avkjølende drikk i skyggen. Sosialt og i alle fall ikke helse-skadelig. > Hilsen fra Jan P.
>
> —
> Jan Henrik Parow
> Norge: Tlf.: +47 73 93 64 37 mobil: +47 926 09 933
> Spania: Tlf.: +34 968 142 767 movil: +34 684 365 874
> Den 16.06.2017 20:20, skrev Oddbjørg Nes:
>> Denne fredagen møtte 5 spreke turfolk opp på parkeringsplassen ved Gramangabygget, pluss Petter og Else Sørensen som kom og ønsket oss en fin tur. Vi kjørte i en bil til den store parkeringsplassen i havna i Cabo de palos.
>> Herfra går vi samme turen som sist fredag gjennom en fantastisk fin palme hage, ned til havna og opp til det gamle fyret. Der hadde vi en liten stopp, spiste og drakk litt.Herfra går turen langs veien ned til klippene og havet, og til bake til havna. Her hadde vi lyst og spise lunch på resturangen Busquets. Vi hadde en jente med oss på 13 år og då ble valget pizza for alle. Den var veldig god.Vi var ferdig og spise 14,30 så kjørte vi til bake til La Manga, her ble det bading og avkjøling etter en fin og varm tur i 32 grader. Peder og Oddbjørg Nes takker for seg og kommer til bake i September? Ønsker alle en fin sommer. >> Mvh. Peder Nes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: