SV: referat fra gårdagens trim


Referat af fjelltur 9. juni 17

Denne fredagen møtte 10 friske turfolk opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gå den planlagte men litt alternative turen ved Cabo de Palos og fyret.

Vi fordelte oss i tre bilar og drog avgårde i sedvanligt godt humør og med ein god oppakning på ryggen med frisk frukt og vatn på flaske.

Som planlagt gjekk turen frå parkeringsplassen ved havna og politistationen gjennem eit lite parkområde ned til Middelhavet hvor vi vandra i lystig flok rundt havnen og havnebassenget. På turen kom vi forbi kyrkja og såg at gjester samla seg utanfor for at væra med til eit stiligt bryllup. Her tok vi opstillig og fek oss ein titt. Alle var i sin finaste puss så vi vandrarar stak litt av frå dei andre men smilet var like stort på oss som dei andre. Etterpå gjekk vi opp til Fyret og her fekk vi med oss eit lite foredrag som Peter hadde forberedt om historia kring fyret m.v.

Etter såleis at ha fått med oss litt lærdom og dertil litt intak av frukt mv. gjekk vi vidare langs dei flotte klippene ved den østlige kysten. Her blei vi svært optekne av fleire optrinn. Vi såg froskemenn/dykkarar og dertil tilhøjrande båter, badegjester og herutover fleire unge vågehalsar som ville vise kor friske dei var til å springe rundt på dei skarpe klippene. Ein hoppa/ sprang også i vandet i eit nokså hasadert spring som fekk oss alle til å glippe litt ekstra med augene. Godt at han ikke kom til skade på eit klippeutspring længer nede. Ja, den ungdom,den ungdom.

Under vegs var det nokre av deltakarane som ymta frampå om det kunne væra moglegt at ændra valget av restaurant til Sol Y Sombra og da det ikkje kom fram væktige motargument vedtog vi dette og fekk kjapt bestilt bord. Vi hadde ikke reservert bord på den først planlagte plassen.

Kl. 14:15 var vi samla på restauranten og gik i gang med et herligt måltid som først slutta kl.17:00, då var vi også godt mette og svært tilfredse.

Då uderteikna skal retur til Danmark på fredag og derfor ikkje kan stå for den turen som vi vonar kan komma på tale næste fredag sagde ein af dei andre deltakarane sig villig til å stå for invitatisjonen. Seinare har vi fått ei melding frå han, om at han skal til bildoktoren, med bilen sin på fredag, så det vart eit avbud både til tur og å stå for invitasjon frå hans side.

No må vi vona at det er fleire friske folk tilbake her på La Manga som har lyst og anledning til at samlas til tur på fredag.

Til slutt vil vi takka alle som var med i dag for god og sportsleg deltaking. Turen var kanskje ikkje så lang som vanlig, men knapt 6 km vart det likevel til i dag, og mange ytra at dei var glade for turen.

/Else Sørensen

Merknad: Hva med å gjøre en dristig vri og ta turen på torsdag i stedet+ Så kanbåde Sørensens og Stig Waage ta del og alle dere andre trenger jo ikke soille golf akkurat p å torsdag. Boccia er det heller ikke nå i sommmer. Hvis noe sier «Jamen vi har da aldri gått fredagstur en torsdag før» skriker jeg …..

Hilsen Jan, som kunne tenkt seg å vært sammen med dere HVER dag i sommer?_task=mail&_uid=50972&_mbox=INBOX&_action=get&_part=3&_embed=1&_mimeclass=image ?_task=mail&_uid=50972&_mbox=INBOX&_action=get&_part=2&_embed=1&_mimeclass=image

Ssdd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: