HJEMME ALENE PÅ FREDAG


 

Kjære alle tur-venner , uvenner og dere som ikke vet sikkert ennå.

Ingolf har forlatt oss. Helge har forlatt oss og med dem svært mange andre ivrige mosjonister som foretrekker sno, snø og snørr foran sommerluft og sol midt i beste påsketid.

De har forlatt dette ukristelige landet hvor man riktig nok går i kirken hver søndag, men verken holder skjærtorsdag eller 2. påskedag særlig hellig og reist hjem til ishavskysten hvor freden og roen har tatt over både folk og land. Vi savner dem dypt og vil muligens gremmes en stund i stillhet før avmarsj.

Men noen av oss, vi ydmykt undertegnende, holder ennå skansen og gleder oss, besatt av en slags hjemme- alene-følelse til ny tur på fredag. Følgende flere gode forslag fra gjenværende Fjellgeiter har vi tatt ellevill etterretning og det blir to turer å velge mellom:

  • En klassiker fra Cala Reona med bl.a. herrene Eric og Knut samt
  • en rusling langs strand og sjø fra Hotell Entremares (ved Skandservice) rundt Fyret på Cabo slik vi tidligere bare har forsøkt om høsten med vekslende hell, men stor begeistring.

Selvsagt planlegger vi at alle møtes etter turen. Men siden det er langfredag, kan det være litt vanskelig å finne noen som tar i mot oss med vidåpne armer slik vi opplever i mer pinaktige tider.

Ønsker eller forslag til spisested har ikke akkurat fosset inn ennå, men vi tar sikte på å finne en løsning på beste demokratiske vis når vi møtes på plassen foran Burger King litt før 11 på fredag.

Som vanlig er alle like hjertelig velkomne til å være med.

Påskehilsen fra Knut og Eric og Jan P.

P.S.

Skulle turen bli alminnelig god, fortsetter vi så lenge det fins folk her nede som vil være med.

--
Jan Henrik Parow Norge: Tlf.: +47 73 93 64 37 mobil: +47 926 09 933 Spania: Tlf.: +34 968 142 767 movil: +34 684 365 874

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: