Nytt referat og bilder fra fjellgeitene. 7.4.17


Kjære alle tur venner!

Litt vemodig sitter jeg her og forfatter mitt siste referat før jeg tar 6 mnd. sommerferie. Etter så mange fine turer er det vanskelig å finne nye ord som dekker synsinntrykk og følelser, så jeg ber leserne bære over med min mangel på ordrikdom og fortellerevne.
Jeg vet imidlertid at fredagsturene fortsetter og ønsker alle turvenner mange gode opplevelser i den flotte naturen som omgir oss, både langs strender og til fjells.
Denne fredagen gikk turen «Cabezaen rundt» med kort-tur i det samme området. Den lengste turen er ca. 9 km. mens kortturen ble målt til ca. 6,5 km. Været var helt perfekt med sol og en liten svalende bris.
Hele 23 sprekinger møtte opp på parkeringsplassen ved Burger King og vi dro i et, denne gangen, rikelig antall biler til vannpostene ovenfor Los Belones som er utgangspunkt for denne turen. 8 deltakere valgte kortturen mens 15 gikk hele veien rundt Cabeza Fuente. Også denne gangen valgte vi å gå «med-urs» eller «med sola» for de som kun har digital klokke.
Det legges ved noen bilder fra turen som jeg synes er dekkende: Ett fra blomsterengene kort etter start fra vannpostene, ett fra første «vannings- stopp» etter at vi var kommet over på middelhavssiden, ett av begge gruppene samlet igjen i den flotte parken ved vannpostene og endelig ett bilde fra felleslunsjen på restauranten Casa Blanca på «blåstripa». Her ble vi 25 gjester ved langbordet.
GOD SOMMER!!!

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

2 kommentarer til «Nytt referat og bilder fra fjellgeitene. 7.4.17»

  1. Kjære turvenner
    Tusen takk for alle hyggelige turer fra september til nå. Jeg reiser også hjem til Norge nå og kommer tilbake den 2 september og fortsetter da med turene. Jeg vil spesielt takke Helge ,Jan ,og Laila for den hjelp jeg har fått på turene. Jeg vil også takke de som var til støtte for meg i fjord høst under mitt t armbrudd. Dert er en fantastisk gruppe som jeg er leder av. Vi har heller ikke vært utsatt for noen uhell. I førstehjelpvesken har det bare blitt brukt litt plaster. Ønsker alle en riktig god sommer. Jan vil arrangere noen turer fortsatt, men uten meg og Helge.
    M.v.h
    Ingolf

  2. Takk for innholdsrike referat. God ferie.

    Sendt fra min iPhone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: