Nytt referat fra fjellgeitene, 31.03.17


Kjære tur venner, gamle og nye, fjellgeiter og bukker!

Herunder følger nok et referat fra en vellykket tur i tur gruppens regi. Turen denne fredagen gikk til fyret ved Portman fra en nyetablert parkeringsplass på høyre siden av vegen ut mot havna i Portman. Lengste turen, for de sprekeste, gikk et stykke på «romerveien» før en tok av og fulgte en kupert sti gjennom skogen til en kom inn på den «gamle» ruten mot fyret. Denne ruten, «kort-turen», ble gått av de som ville ta det litt roligere.
Hele 27 sprekinger møtte opp på parkeringsplassen ved Burger King denne fine fredagen, og etter opptelling for fordeling på spisesteder gikk turen mot Portman i et minimum antall biler. Området turene her går gjennom er skogkledd med noen åpne glenner med fargerik blomsterflora. Her er det innlagt flere «vanningspauser» og det ble tatt en del bilder, både av landskapet og turgåerne (se vedlegg).
På «Gunnlaugs plass» nede ved fyret ventet de som gikk «kort-turen» på de «langveis farende». Her hadde vi en koselig stund med påfyll av drikke og diverse ny energi, og ettersom det nærmer seg påske var det naturlig med både appelsiner og annen frukt.
Etter rasten gikk vi i samlet tropp tilbake til bilene og vi kan igjen melde om en tur i DNKLM’s regi uten skader av noen art.
Felleslunsjen denne fredagen var lagt til restauranten Casa Blanca på «blåstripa» i Puerto Tomas Maestre. Her ble vi 19 til bords og ble som vanlig traktert med utsøkte retter av et smilende og effektivt personale.
Vedlagt følger en del bilder fra turen og fra langbordet på Casa Blanca.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: