Referat og bilder fra siste tur med fjellgeitene, 24.03.17


Kjære turvenner!

Det er meg en glede igjen å kunne referere en vellykket fredagstur i regi av DNKLM. Denne fine fredagen gikk turen fra Cala Reona, en fin perle av en badestrand like syd for Cabo de Palos. Turen går langs den bratte middelhavsstranden over fjellet til Mar Menor-siden, rundt et fjellparti og tilbake til utgangspunktet ved Cala Reona, totalt ca. 8,5 km. Landskapet vi gikk gjennom er variert i topografi og våren hadde satt sitt preg på omgivelsene med en overdådig blomsterprakt.
Vi var 18 spreke «fjellgeiter» som dro i vei fra parkeringsplassen ved Burger King (ved Puerto Tomas Maestre) i et minste nødvendige antall biler til parkeringsplassen ved Cala Reona. Alle gjennomførte turen uten problemer av noen art, og Ingolf fikk ikke bruk for førstehjelpspakningen denne gangen heller.
Undertegnede håper noen vedlagte bilder vil fortelle mer om det som er forsøkt fortalt med ord ovenfor. Ett bilde viser gruppen ved et fareskilt på en klippe langs Middelhavet, ett er tatt på en gammel kanonstilling hvor vi raster og får tilførsel av nødvendig energi og væske, så kunne ikke fotografen motstå den voldsomme blomsterprakten i området og har her festet noen av de glade turgjengerne på stien omgitt av et hav av gule gyvler, og til slutt, ett bilde fra fredagslunsjen ved langbordet på Casa Blanca på «blåstripa». Her ble vi 19 til bords og ble som vanlig traktert med smakfulle retter av effektive og smilende servitører.

Tekst og foto: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: